Na današnjoj estradi ćete videti mnogo pevačica, koje su stalno u medijima, a ona koja redovno gostuje na veb portalima, je svakako Jelena karleuša. Karleuša je imala par hitova dok dok joj je mikrofon bio primaran posao, a čini se da je taj dio njene karijere trenutno na pauzi, jer se ona u zadnjim godinama fokusirala na Zvezde Granda, ali i žive nastupe.

Jelena Karleuša je poznata i po tome što nema dlake na jeziku i voli svašta da kaže na društvenim mrežama, tako da je svako malo uključena u neku aferu ili svađu sa nekim, i to joj ide jako dobro. Ona je tako pre par dana na Instagramu otkrila je kako su njena majka i ona teško preživljavale iako je njena mama bila omiljena voditeljica na radiju.

Međutim, u doba sankcija koje su bile u Srbiji 90 ih godina, majka je imala minimalac od samo 2 nemačke marke?! Kaže da su se nekako snašle i da joj je prvi put u životu pomogao slavni pevač Jašar Ahmedovski koji joj je dao 500 maraka.

On je sam istakao da je tada mlada Jelena bila veliki talenat za pevanje poznata po svom umeću pevanja i sviranja flaute i on je hteo da joj da neku novčanu podršku, i tak ojoj je izašao u susret.

Preporučeno