I u nastavku ovoga članka bavimo se malo društvenim mrežama na kojima je u poslednje vreme itekako moguće da se nađe svašta i čovek se nekada uhvati da dođe zbog jednog pojma na društven mreže, a završi na totalno drugoj temi. Ispovesti žena, su svakako jedna od najzanimljivijih stvari koje se mogu pronaći na facebooku, a jednu od takvih vam donosimo u nastavku našeg današnjeg članka.

Vesna I, bar se tako predstavila u svojoj priči, živi na Zvezdari u Beogradu, i njene komšije su tu godinama, i retko kada se doseli neki novi stanar, eventualno student. Jedan dan kada je ulazila u ulaz, primetila je zgodnog mladića kako vadi poštu iz sandučeta, i tu su se upoznali. Zove se Milan, i živi od pre par dana baš na 4 spratu, gde je i ona.

Išli su zajedno do stana, a onda ju je on pozvao na kafu. Bolje i jače kafe dugo vremena nije popila, a onda su se pozdravili i zapratili su se na Instagramu. Imao je prelepe zelene oči, a ona jednostavno nije mogla a da ne razmišlja o njemu. Nakon par dana ga je zvala na žurku, koju je pravila u stanu, i on se pojavio na njeno oduševljenje.

Kada su popili malo više, završili su u krevetu, i imala je nezaboravan seks sa njim. Nakon toga su se opet videli, ali se on pravio da je ne poznaje. U jako je velikom problemu, šta biste joj vi savetovali?

Preporučeno