U nastavku se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite, naša današnja tema će da bude prva dama Srbije, tačnije supruga predsjednika ove države, Tamara Vučić. Ona se inače u medijima ne pojavljuje tako često kao njen suprug, ali zato kada se pojavi, onda ona danima bude glavna tema svih medija, jer ona svojom pojavom, harizmom i ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nju smo uvijek imali priliku gledati u raznim elegantnim kreacijama i kombinacijama, koje ona itekako zna da nosi. Javnsot je prosto oduševljena time koliko ona zapravo vodi računa o sebi, i mnogi su mišljenja da upravo tako treba da se ponaša prva dama, a ona titulu prve dame Srbije itekako opravdava. Tako da gdje god da se ona pojavi, svi prisutni svoju pažnju preusmjere ka njoj, a tako je bilo i prije par dana.

Naime, radi se o tome da je poznata pjevačica Lepa Brena, pozvala Tamaru na svoju promociju, a ukoliko niste upoznati, pjevačica se sada upustila u modu, pa je javnosti konačno predstavila svoj projekat na kojem je radila nekoliko mjeseci. Riječ je o novoj liniji čarapa za žene pod nazivom “Lady B”, a na promociji pored Tamare našle su se još mnoge poznate ličnosti. Inače, kako se na fotografijama može vidjeti, Tamara je na sebi imala roze haljinu koja je bila srednje dužine i čudnog i zanimljvog kroja. Evo i sami pogledajte, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno