Jedna od svakako najpoznatijih pevačica nove generacije je i Aleksandra Prijović, koja je krenula sa Zvezdama Granda, a onda se udala za Filipa Živojinovića, a ostatk njene životne priče i sami znate.

Ono što je malo poznato jeste odakle ona potiče i u kakvim uslovima je živela, a ona je to sve protekle godine itekako dobro krila. Naime nakon što se proslavila u zvezdama granda, snimila je pokoji album i postala jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a sa parama je onda sve jako i puno lakše. Nakon toga sebije osigurala lep život tako što se udala za Filipa Živojinovića, inače biznismena sa firmom u Americi i sina Lepe Brene, koji zarađuje jako lep novac, a još na sve to ima jako slavne roditelje.

NJih dvoje dobii su sina, a ona je postala pevačica koja se pored Cece, Karleuše i Dare Bubamare, najviše spominje u medijima i svi jedva čekaju za neku ekskluzivu. Sada ona živi u velikom luksuzu, ali njen život pre nije bio tako krasan i bajan, jer imala je život i pre slave i pre udaje za Filipa.

Oduvek je ipak imala jasan cilj, htela je da uspe pošto po to, a nikada nije birala sredstvada dođe do uspeha, a ako se dobro sećamo kada je GILE pobedio u Zvezdama Granda ona je završila sa njim, ali jak okratko. No pre svoje popularnosti bila je klasična devojka koja se svaki vikend vraćala kući u svoje redno mesto po imenu Bajša gde sada žive njen tata Nedjeljko, a paparaci su došli i do slike njene sobe gde je živela kao tinejdžerka.

Preporučeno