Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, danas ćemo malo da pišemo o voditeljima na našim prostorima, a vjerujemo da svi oni koji su malo stariji se sjećaju kada je negdje prije 20 godina ovaj posao mogao da obavlja onaj ko je za to kvalifikovan i stručan, i ko je u tom poslu jako dobar, a danas situacija je potpuno drugačija, i na mjestu voditelja možemo da vidimo razne ljude, koji za taj posao nisu kvalifikovani.

Dakle, danas ovaj posao može da radi bilo ko, a prije se kako smo već naveli moralo znati da ste vi završili žurnalistiku, i tada su se greške dešavale jako rijetko, i znalo se ko radi koji posao, a isto tako u to vrijeme voditeljke su bile pristojno obučene, imale su sjajni dikciju, tako da ih je bilo sjajno i slušati i gledati, ali to danas nije slučaj, jer sve se nekako svelo na se ksipi, golotinju i sve ostalo što ne bi trebalo. Jednostavno je dovoljno da samo vidite voditelju Pink televizije, Jovanu Jeremić i sve vam je jasno, jer mnnogi su mišljenja da ona nema nikako profesionalnosti, da se ponaša neprimjereno pred kamerama, a svi oni koji vikendom gledaju njen jutarnji program znaju o čemu pričamo.

Naša današnja tema bit će RTS televizija, gdje baš svako i ne može da bude na mjestu voditelja, pa čak ni da vodi vremensku prognozu, ali priča koju vam donosimo u nastavku govori nam da se i kod njih desi neki sporazum. Naime, voditeljka je svoju koleginicu pozvala da pročita vremensku prognozu jer ona nije bila spremna, a na video snimku se može vidjeti i to da je ona pričala sa toncem, bila opuštena i zezala se pa je čak i plesala. Ali nije znala da je to svega nekoliko sekundi išlo u eter, pa su svi mogli da vide to njeno ponašanje. Evo pogledajte i vi…

Preporučeno