DA LI STE IKAD PROČITALI INFORMACIJE DA SU NEKI OD POZNATIH LJUDI POSLIJE VRLO DOBRE KARIJERE NESTALI S LICA ZEMLJE JEDNOSTAVNO?

Upravo, donešena je takva priča ispod. Keli Li Bruk je američka penzionisana glumica, ona je kao model stekla slavu, nakon toga je postala najpoželjnija žena u Holivudu 80-ih godina prošlog stoljeća, prije koje su vrlo zgodni muškarci birali toliko toga vremena, zahvaljujući ulogama ljepotice u filmovima Čudna znanost i Žene u crvenom.

Keli ima 59 godina danas, rijetko se na crvenom tepihu pojavljuje i javnim događajima, jednostavno je apsolutno sve zasitila. Kad se negdje javno pojavi, njeno neprepoznatljivo lice primjete o dmah svi, iskrivilo se potpuno, brojnim estetskim operacijama i tretmanima podvrgnuto, ne izgleda kao da je uopšte ista osoba.

NA njenu pojavu je bolest ovisnosti utjecala, koju je ranije imala glumica, potpuno blizu apsolutne nesreće.

Keli je kao model počela da radi u dobi od 16 godina, imala je vrlo veliki uspjeh, sa 19 godina je završila na naslovnici prestižnog modnog časopica Vougue, a zatim su prve ponude za filmove uslijedile, karijeru glumice je u velikom stilu započela.

Keli je poznata po svom burnom braku sa junakom brojnih akcionih filmova, Stivenom Sigalom, koji je 9 godina trajao, dobili su troje djece, nažalost su razvedeni danas.

Preporučeno
Loading..