Marija Šerifović je jedna od najpoznatijih pjevačica u regionu . Ona je uspjela da izgradi veoma uspješnu karijeru , a muziku je zavoljela još od malih nogu . Javnost je oduvijek bila zaintrigirana povodom njenog provatnog života , jer Marija nikada nije otkrivala previše detalja . Svima je Marija dala do znanja na koju stranu naginje njena seksualnost i ona se toga ne stidi.

 

 

Marijina karijera je doživjela veliki uspjeh , kada je nastupila na Eurosngu2007 godine , i sa pjesmom “Moitva” odnijela pobjedu . Nakon toga je njan popularnost naglo skočila i krenula je da snima sve više pjesama iz kojih je svaka sakupila milione pregleda i slušanosti na youtube platformi.

 

 

Kada je u pitanju njen ljubavni život , Marija o tome previše ne priča . Nedavno je objavljen jedan video kada su građani u Beogradu snimili kako Marija izlazi iz automobila i počinje histerisati na sred ceste . Kasnije se oglasila povodom tog incidenta gdje je rekla da je imala ljubavnih problema , a njena reakcija je bila izaiavana velikom količinm emocija . Marija se za takvo ponašanje izvinula i sama je dodaa da je bilo neprimjereno . Međutim nije željela reći o kome se radilo.Mnogi su je povezivali sa mladom pjevačicom Đžejlom Ramović te da su njih dvije u ljubavnoj vezi , ali to nije istina . Jedno vrijeme se pričalo da ima dečka u Crnoj Gori , ali to Marija nikada nije potvrdila . Ono što je sve iznenadilo je to da je Maria na jednoj promociji kou je održala Ana Bekuta , poljubila u usta svog producenta Sašu , koji već dugi niz godina radi sa Marijom na njenim projektima. Izgleda da je između nji pravo prijateljstvo ili možda čak i nešto više.

 

 

 

Preporučeno