Cijela Srbija danas bruji o velikom skandalu u kojemu su glavne uloge proslavljeni košarkaš Srbije Vlade Divac, koji je ostavio veliki trag u Partizanu, NBE i reprezentaciji, te sa druge strane fudbaler Niša Saveljić, koji je ostavio veliki trag u fudbalskom klubu Partizan. Nekada veliki prijatelji, kako se saznaje su se sukobili krajem prošle godine u restoranu košarkaša Dejana Bodirog, a navodno je do sukoba došlo zbog poteza Saveljića, a u sve je umiješana i kćerka Vlade Divca, a kako izvor kaže:

“Saveljić je pisao Petri (24), Vladeovoj kćerki. Ona je ocu pokazala poruke koje joj je slao na društvenim mrežama i njemu je pao mrak na oči. Rekao je da će ga prebiti čim ga bude vidio, što se i dogodilo”, prenose mnogi mediji u Srbiji. Prema nekim informacijama, fudbaler je Divčevoj kćerci slao neke neprikladne poruke, pisao joj je kako je porasla i da je lijepa, te ju je nagovarao i da se vide. Inače, Divac je svojevremeno finansijski pomoga Saveljića, kada je ovaj bio u velikim problemima, te mu je bio i našao smještaj u Americi, te je zbog svega toga ova cijela priča još više ostavila sve u šoku.

Svjedoci kažu kako su se Divac i Saveljić sreli u restoranu košarkaša Dejana Bodiroge, te da je Vlade odmah skočio na bivšeg prijatelja te da su odmah počeli padati šamari. Povodom toga se oglasio i sam fudbaler koji je novinarima rekao da mu je žao što je njegov postupak shvaćen na pogrešan način, te da on nije imao nikakve loše namjere i da Divac dobro zna kakav je on čovjek i otac, te da mu je žao što nije uspio da objasni sve. Rekao je i da ga niko nije udarao, već da je samo izguran iz restorana, mada očevici tvrde drugačije

 

Preporučeno