Sin Vesne Radusinović, koga je dobila iz braka sa Dževdetom Tuzlićem, odrastao je uz Milomira Marića, a sada javnost ima prilike kakav odnos imaju očuh i sin. I sama Vesna je na početku njihove veze priznala da ju je Marić posebno osvojio zbog načina kako se ophodio prema njenom sinu. Njihova ljubavna priča je počela tako da je Vesna bila ta koja je stavila Mariću do znanja da joj se dopada. Ona je bila u redakciju donijela sliku svoga sina, te je to pokazala Milomiru, na šta joj je on rekao: “Vesna imaš mnogo lijepog sina”, a ona ga kroz smijeh upitala: “Hoćeš da i tebi rodim jednog?”. Tada je započela jedna od najromantičnijih ljubavnih priča na srpskoj javnoj sceni. I mada Milomir i Vesna nemaju svoje djece, novinar je na Vesninog sina gledao kao na svog:

” Njih dvojica se divno slažu. Vedran, koji završava četvrti razred gimnazije, odrastao je uz Milomira. On ga je ujutro budio za školu, pripremao mu doručak, cijedio voće i odlazio na roditeljske sastanke” – otkrila je Vesna u jednom razgovoru za medije, a kasnije je rekla kako njen sin i Milomir imaju velike sličnosti: dok je drugom prilikom ispričala da Vedran i Milomir imaju dosta sličnosti: ” Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: “Zaobiđite me, umjetnici, ja sam Vodolija, čovjek novog milenijuma”. I jeste. Za Vedrana smo oduvijek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dijete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspjelo je”

Ipak, sin Vesne Radusinović, koji Marića obožava zamjerio mu je jednu sitnicu. A to je da nije zadovoljan Marićevim poznavanjem modernih tehnologija, ali je nezadovoljen što Vesna ne poštuje njegovu želju da bude anoniman, posebno jer ona često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoga nasljednika

 

Preporučeno