Jedan od najpopularnijih glumaca danas je svakako Andrija Milošević , koji je veliki uspijeh postigao u seriji Andrija i Anđelka , u kojoj je on tumačio glavni muški lik . Andrija je rođen u Crnoj Gori i tamo je upisao glumačku akademiju , ali se poslije prebacio u Beograd , jer je još kao student počeo da dobija uloge i bilo mu je lakše da živi u glavnom gradu Srbije.

 

 

U pozorištu je Andrija upoznao svoju kolegicu Aleksandru Tiomić i između njih se rodila ljubav , koju su oni krunisali crkvenim brakom , a ceremonija je bila veoma skromna i obavljena je u društvu najbližih članova porodce i prijatelja. Tada su oni rekli da planiraju i opštinsko vjenčanje i svadbu , ali u međuvrmenu su postali roditelji jednog malog dječaka , koji je postao centar njihovog svijeta.

 

 

Andrija je jako aktivan na društvenim mrežama i uglavnom objavljuje humoristične sadržaje. Međutim , nedavno se pjavio video snimak , na kojem se vidi kako Andrija napušta stan u kojem živi sa Sandrom , i to sa koferom u ruci , a uz to se može čuti i kako se svađa sa vojom suprugom ali mu on ne ostaje dužna. Njihovi pratioci su se zabrinuli , jer su shvatili da se radi o razlazu bračnog para. Međutim , u pitanju je video snimljen za potrebe predstave pod nazivom “Šećer je sitan osim kad je kocka”, u kojoj osim Sandre i Andrije nastupaju još i Sloboda Mićalović i Viktor Savić . Predstava se igra u pozorištu koje su Sandra i Andrija osnovali i koji nosi naziv Teatar na brdu .

 

 

Preporučeno