Trenutno jedan od najpoznatijih ali i najtraženijih glumaca u Srbiji, ali i šire je svakako Miloš Biković, a sve je za njega krenulo veoma dobro nakon njegove uloge Tirketa u filmu i seriji ”Montevideo, Bog te video”. Još veću je slavu stekao sa serijom i filmom ”Južni vetar” postao je ljubimac žena, te je postao veoma interesantan i za rusku filmsku scenu, a mnogi ga vide i u Holivudu. Ipak, na emotivnom planu, on je zauzet, a to je veliko razočarenje za mnoge djevojke koje ga obožavaju

Veoma je popularan i na društvenim mrežama, te se prati svaki njegov korak, a priznao je da ponekad, kada dođe iz Rusije, mora da se krije po Beogradu jer ga fanovi opsjedaju sa svih strana, te da često bez kape i bez sunčanih naočara ne bi preživio na ulici, od silnih zahtjeva sa fotografije i autograme. Manje ljudi zna da je on svoju glumačku karijeru krenuo kao veoma mlad, sa ulogom u seriji ”Stižu dolari”, kada je bio karakterističan po svojoj frizuri koju je svako malo farbao, a o tom periodu je rekao: “Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi natjerali da nosim onu frizuru, ali svijet filma i televizije je jednostavno takav. Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu, međutim, sve su to stvari koje se jednostavno moraju proći.

A da nekada uloge znaju da budu veoma zahtjevne dokazuje i Miloševa najnovija objava, koji je objavio na društvenim mrežama, šta sve mora da uradi za potrebe filma i kako mora da izgleda kada je prebijen ili pretučen. D ali biste ga prepoznali ovakvoga?

 

Preporučeno