U razdoblju od 6 godina, omiljena turska serija Elif osvojila je obožavanje gledatelja diljem svijeta. Snimana između 2014. i 2019., serija je u Srbiji debitirala 2015., ostavljajući obožavatelje da željno očekuju nove epizode pola desetljeća.

Publika je bila posebno očarana pričom koja uključuje ljupki lik Elif, koju tumači talentirana Damla Guvenilir. Kako je serija odmicala, gledatelji su svjedočili rastu Guvenilir kao glumice, koja je počela raditi na seriji u mladosti. Kao rezultat toga, gledatelji su mogli svjedočiti njezinu rastu i postali su još emocionalnije uloženi u njezin lik. Mlada žena koja je svojim upečatljivim crtama lica plijenila svačiju pažnju sada je tinejdžerica koja se bavi raznim aktivnostima poput plivanja, jahanja, pohađa školu i usavršava svoje streljačke vještine. Vrijedno je napomenuti da je rođena u užurbanom gradu New Yorku.

Otac glavne junakinje je iz Amerike, a majka iz Tuske. Tijekom snimanja serije roditeljima je prioritet bilo njezino obrazovanje. Posljedično, postala je izvrsna učenica koja pohađa državnu školu i sudjeluje u brojnim filantropskim pothvatima. Iako se namjerava baviti glumom, planira studirati i medicinu.

Elif je popularna turska TV drama koja se emitirala na Channel 7, a vrti se oko priče o mladoj djevojci koja se rastaje od svoje majke. Serija je premijerno prikazana 15. rujna 2014. i prikazivala se pet sezona, a posljednja epizoda emitirana je 7. lipnja 2019. Tijekom prikazivanja serija je očarala publiku svojom srcedrapajućom pričom, uvjerljivim likovima i zadivljujućim vizualnim prikazima. Uspjeh serije može se zahvaliti talentiranoj glumačkoj postavi i ekipi, koji su neumorno radili kako bi oživjeli priču i stvorili doista nezaboravno iskustvo gledanja za publiku diljem svijeta. Unatoč svom završetku, Elif ostaje omiljena i kultna TV serija koja je ostavila neizbrisiv trag u povijesti turske televizije.

Preporučeno