Živimo u takvim vremenima gdje su kamere baš svuda oko nas, svako u svojim mobitelima ima najmodernije kamere, ulice i kuće, zgrade su prepune nadzornih kamera i onih koje pomažu kod saobraćajnih prekršaja. Svaki bankomat ima kameru, u svim javnim i drugim institucijama imamo kamere. One su u hodnicima, u sobama, kancelarijama, tako da je veoma teško postalo sačuvati neku svoju privatnost, te je sve teže sakriti neke stvari od ljudi, za koje ne želite da se zna. Bilo od svojih prijatelja, partnera, ili porodice. Tako je i kamera sa jedne kuće uhvatila jednu ženu u poprilično pijanom stanju kada se sa druženja sa prijateljicama vraćala kući.

Rebeka je bila rekla svome suprugu Kregu kako ide na jedan brzinski ručak sa svojim prijateljicama, ali se kući vratila tek nakon sedam sati i to pod popriličnim uticajem alkohola kojeg je bilo u koktelima koje je pila. Na snimci se jasno vidi automobil koji se zaustavlja ispred kuće, a nakon toga iz njega izlazi žena i kreće ka zadnjem dijelu auta, ali je nakon toga dobila neko čudno ubrzanje, zanijela se, napravila polukrug, a zatim pala ispred auta

Ležala je jedno vreme dok joj prijateljica koja je vozila nije priskočila u pomoć: ”Ovo je moja supruga koja se vraćala kući nakon brzinskog ručka s prijateljicama sedam sati kasnije. Ali, hoće li stići do ulaznih vrata” – napisao je muž ove žene uz video koji je objavio na društvenim mrežama, a koji je odmah postao hit. Vjerujem da ovoj ženi nije bilo prijatno kada je ovakva osvanula na društvenim mrežama.

Preporučeno