Protekle večeri okupio se veliki broj ljudi , odnosno publike koji su  prisustvovali  promociji novog albuma kao i koncertu Jelene Karleuše. Dpgađaju su prisustvovale  i  brojne kolege muzičari koji su ne samo dali podršku Karleuši, već su i svojim glasovima dali svoj doprinos njenom nastupu na velikoj bini.

 

 

Ova pop ikona je nedavno objavila dva albuma nakon 11 godina pauze. Uvodni čin koncerta bila je veoma hvaljena pjesma “Karlyb*tch”, koja je izazvala veliki pozitivan odjek kod publike. Nakon toga je nastavila da izvodi numere sa svoja poslednja dva albuma, koji su takođe bili veoma uspešni. U intervjuima je izjavila: “Zadovoljna sam ishodom koncerta. Iako je malo padala kiša, vjerujem da je to bila najuspješnija promocija albuma na našim prostorima.” Predstojeći koncert je dio ove promotivne kampanje i zakazan je za iduću godinu. Osim toga, prema Telegrafu, koncert bi trebao biti emitovan na televiziji sljedeće subote.

 

 

Karleuša je tokom koncerta ekskluzivno najavila predstojeće emitovanje albuma. Album će ove subote biti emitovan na šest nacionalnih televizija u regionu. Iako nije učestvovala na Evroviziji, Karleuša je samouvereno izjavila da im je Evrovizija došla, verovatno zbog regionalne promocije albuma. Pored profesionalnih uspeha, Jelena se nakratko osvrnula i na svoj lični život, uključujući porodicu i ćerku Niku. Važno je napomenuti da se Nika duboko divi svojoj majci i visoko cijeni njena postignuća. “Nisam tip osobe koja uživa u žurkama i izlascima”, priznaje ona. Nedavno, dok je bila u bekstejdžu, njene ćerke su je kontaktirale i pitale kada će se vratiti kući. Kao odgovor, Nika ih je obavijestila da će s njima provesti vrijeme za samo petnaest minuta. Moj život se može podijeliti na dva različita dijela: jedan koji se vrti oko moje fascinacije Saturnom i dragim kamenjem, a drugi koji je posvećen mojoj ljubavi prema mojoj porodici.

 

 

@.nikaspam

Jedna je mama ❤️

♬ telo – ⚓

Moj lični život je u potpunoj suprotnosti sa mojom javnom ličnošću – radije se držim sebe i uživam u udobnosti vlastitog doma, dok sve svoje vrijeme posvećujem svojoj djeci. Emocije su bile neodoljive i za Niku i za mene, zbog čega su nam suze radosnice tekle niz lica. Jelena je izrazila ponos i nije mogla da obuzda suze. Na TikTok-u, Nika je objavila kratak video klip koji prikazuje koncert njene majke. Video prikazuje zadivljujuću mladu ženu koja se kreće s elegancijom, praćena sažetim natpisom koji je napisala Nika koji glasi: „Nema druge poput moje mame.

Preporučeno