Poznata glumica Lidija Vukićević nedavno je podijelila svoju tehniku ​​održavanja tjelesne težine, koja joj već dugi niz godina održava postojanu figuru. Čak i dok ulazi u sedmo desetljeće, djeluje mladoliko kao i uvijek, zbog čega su se mnogi zapitali je li otkrila tajnu vječne mladosti. No, njezin besprijekoran izgled nije bio jednostavan, a priznaje da ima specifične rutine koje pridonose njezinoj ljepoti i njegovanosti. Ne postiže se to preko noći, a o svom fizičkom izgledu Lidija brine cijeli život. Nikada ne jede ništa u čemu ne uživa, koliko god to zdravo bilo. Slušanje njezina tijela je ključno, jer ono traži ono što mu treba. Jede nekoliko manjih obroka tijekom dana, izbjegava velike porcije i kloni se mesa i slatkiša, isključujući koh.

Prvenstveno se moja prehrana sastoji od juha i variva. Odabirem hranu bez glutena, iako mi nitko nije posebno savjetovao da izbjegavam gluten. Posebno volim žitarice koje sadrže grožđice i brusnice. U razgovoru za “Blic” šarmantna glumica je ispričala koliko voli med u kombinaciji sa cimetom i đumbirom. Uživa dodavati svašta u med. Osim toga, dala je svoj omiljeni recept za smoothie, koji uključuje baby špinat i rižino mlijeko. Da biste napravili osvježavajući smoothie, stavite željenu količinu rižinog mlijeka u blender. Zatim dodajte malo špinata, kivija, banane, žlicu grčkog jogurta i žlicu meda. Prioritet mi je zdravlje i kondicija kako bih održao svoju agilnost i svoju djevojačku težinu, koju sam nenamjerno vratio. Nikada nisam bio na striktnoj dijeti, ali sam godinama apstinirao od jedenja mesa i osjećam se okrijepljeno i uzbuđeno.

Žene često gube vjeru u sebe kako stare i postaju sve tromije. Međutim, vjerujem da su godine samo broj i da je važno pronaći načine da se osjećate najbolje i održavate zdravu težinu koja odgovara vašem tijelu. Osobno uživam u sunčanju i dobroj njezi svoje kože. Lidija je to podijelila s magazinom Stil. U međuvremenu, njena kolegica, pjevačica Aleksandra Radović, već dugi niz godina održava sjajnu figuru i otvoreno priznaje da se strogo pridržava dijete. U prošlosti je doživljavala fluktuacije u težini kao i mnoge druge žene. U jednom trenutku dobila je nekoliko kilograma koji su joj postali teret. Kako bi vratila kontrolu nad svojom težinom, tražila je najbolje metode i uspjela kombinacijom odricanja od određene hrane, dijeta i vježbanja.

Začudo, uspjela je smršavjeti impozantnih 10 kilograma, a da nije morala pribjeći gladovanju. Primarna namirnica koje se odrekla bilo je tijesto. Za doručak najčešće jede žitarice i jogurt, dok za ručak preferira piletinu i špinat. Što se tiče večere, salata je njen glavni obrok. Ovim je režimom sa 70 kilograma uspjela skinuti na 60 i trenutno je u izvrsnoj formi. “Nastojim održavati uravnoteženu prehranu i pažljivo pratim unos kruha, brašna i tijesta. Iako uživam u slatkišima, ne jedem ih stalno, već samo kad ih stvarno žudim. Genetika također može igrati ulogu ulogu u mom izgledu, jer svi u mojoj obitelji izgledaju mladoliko i privlačno”, otkrila je Aleksandra prije dodavanja.

Preporučeno