Popularni pjevač Saša Matić odavno je prepoznat kao jedan od najistaknutijih pop pevača u regionu.Njegova karijera traje već više od tri decenije i iza sebe ima veliki broj hitova. Izuzetna nekretnina koja plijeni pažnju svih koji je vide je vila u vlasništvu pjevačice u Perastu. U živopisnom gradu Perastu, proslavljeni pevač Saša Matić kupio je zadivljujuću kamenu vilu iz 18. veka. Ovo izvanredno imanje nalazi se u neposrednoj blizini blistavog mora. Istorijskom značaju vile doprinosi i činjenica da je nekada bila ljetna rezidencija uvaženog Petra Petrovića Njegoša, kojeg je ljubazno ugostila porodica Balović, ponosni raniji vlasnici ovog raskošnog imanja.

 

 

Pevač je preneo svoju duboku ljubav prema Perastu, lokaciji koja ga i dalje očarava. Nažalost, ova godina je bila izuzetno naporna za njega, ostavljajući oskudne mogućnosti za posjete. Saša je ispričao svoju priču od prošlog leta, kada je prvobitno planirao da provede samo dva dana u vili, ali je naišao na nepredviđene prepreke. Ipak, priznao je i duboki osećaj prestiža i značaja koji je osećao, svestan da boravi upravo na mestu gde je jedan poznati srpski pesnik i filozof nekada tražio utehu. Moram priznati da je mjesto za odmor za koje sam se opredijelio Njegoš u prošlosti istraživao. Kad god krenem na ovo putovanje, obuzme me osjećaj bestežinskog stanja, kao da bez napora klizim kroz atmosferu, u savršenom skladu s njim.

 

 

Ovaj osjećaj osnaženosti igra vitalnu ulogu u omogućavanju da se postigne stanje spokoja i ispunjenja. Prema izveštaju Srpskog telegrafa, Matić je kao optimalan period za istinski beg dao prednost mesecu septembru, favorizujući retke posete ovoj destinaciji. Posebno ističe zadivljujuću privlačnost koju ovaj mjesec ima za odabranu lokaciju. Rezidencija se sastoji od dva nivoa, sa ukupno četiri različite sobe. Osim toga, nudi prostrani zajednički prostor koji se obično naziva dnevnim boravkom. Pored ulaza nalazi se istaknuta ploča koja služi kao svedočanstvo o istorijskom prisustvu obližnje vlade, koja se nalazi tik uz obalu. Upravo u ovoj vili proslavljeni Njegoš je napisao svoju jedinu ljubavnu pjesmu, poznatu kao Pariz i Helena ili Noć vjekova.

 

 

Preporučeno