Mi se danas malo bavimo sa domaćom estradom, koja je ponovo oživela u poslednjih par meseci. To se može komotno primetiti po veb portalima i društvenim mrežama, gde možemo da gledamo ludnicu od nastupa pojedinih balkanskih zvezdi, koje su požurile brže-bolje da naplate svu onu rupu koja im je nastala na računima u poslednjih godinu dana od pojave korona virusa. 

Međutim, kada malo bolje pogledamo njihove profile, jako retko ćemo videti da je neko postavljao slike iz svoga detinjstva, a pogotovo iz perioda osnovne i srednje škole. Naravno da im je neugodno, jer danas izgledaju napucano i glamurozno, a da pokazuju kako su na primer odrasli u nekoj nedođiji. 

Međutim, internet je čudo, pa tako se uvek naađu dokazi, a mi vam danas donosimo slike kako su to najveće zvezde izgledale u svojim ranim danima. Evo, pogledajte samo jednog Željka Samaradžića na maturi 1974 godine, da li biste ga prepoznali? 

Verovali ili ne, ovaj simpatični mladac sa brčićima je niko drugi do Saša Popović koji je u to vreme lomio srca u srednjoj školi jer je tada to bio jako popularan stajling. I ono što ste ssvi čekali jeste “srpska majka”, koja je te sada već davne 1991 godine bila na maturi, a njen roza minić definitivno upada u oči. Vaša mišljenja o njima?

Preporučeno