Mnogo je onih koji su se pojavili na našoj javnoj sceni, zadržali se tu neko vrijeme, a onda su odjednom samo nestali, dok sa druge strane imamo one koji su tu prisutni već godinama, i koji se nalaze u samom vrhu. Razne su okolnosti koje dovedu do toga, a mi ćemo danas da pišemo o jednoj pjevačici koja se na našoj sceni pojavila 2012.godine, i koja je pažnju na sebe privukla kako zbog svog atraktivnog izgleda, tako isto i zbog veze koju je tada imala sa sinom pokojne Marine Tucaković, Milanom Raduloviće, poznatijim kao Laća.

Njeno ime je Teodora i ona se pojavila 2012.godine, kako smo već naveli, a tada je ona snimila album i nakon toga nastavila je da niže hitove poput „Srećno“, „Anemija“, „Između nas“, a ona je u tom periodu bila u vezi sa sinom Marine Tucaković Milanom Laćom Radulovićem, koji joj je, kako je ona više puta isticala, bio prvi dečko, ali i velika podrška u njenom životu, ali i karijeri. Zanimljivo je to da je ona pored muzike odlučila da se oproba i u glumi, i mada su joj tada svi predviđali sjajnu karijeru, ona se polako povlačila iz javnog života, i sada živi izvan njega već godinama.

Ona je već dvije godine u braku, a njen izabranik nije javna ličnost, i sa njim ona je dobila sina i kćerki, a na njenom slavlju pjevali su joj Jelena Rozga i Petar Grašo, pa se i sama mlada u jednom trenutku pojavila na bini i otpjevala nekoliko pjesama. Zanimljivo je i to da je njenu karijeru obilježio i sukob sa pjevačicom Majom Nikolić, a koji se desio na snimanju jedne emisije. Naime, dok su sjedile u restoranu Maja ju je polila čašom vina, a onda je krenuo o fizički obračun, ali na kraju su ih producenti emisije uspjeli nekako razdvojiti. Da li je se sjećate? Pišite nam u komentarima ispod.