U današnje vreme mi uz pomoć društvenih mreža, možemo da vidimo jako veliki broj lepih žena, koje se mnogo reklamiraju na Instagramu i Fejsbuku a u poslednje vreme je sve više njih i na tik toku. Imamo veliki broj starih gospođa koje su uveliko već bake, a koje izgledaju savršeno pa čak bolje i od devojki koje imaju 25 godina i manje.

Kada je u pitanju Anabela Atijas ona je pevačia koja je u 50 plus godinama, a kako je jedno vreme imala i problema sa kilogramima, sada je sve dovela u red a sinoć kasno se pojavila i u grand specijal emisiji, gde je bila minjaturnom miniću koji je pokazivao njeno savršeno telo i prelepe duge noge. Čak je celo vreme morala da štima i minić, koji je se stalno otimao kontroli te je morala da pazi da ne pokaže i previše.

Ona se u toj emisiji dotakla i Zvezdana Slavnića koji se nakda davno zabavljao i sa njenom koleginicom Ksenijom Pajčin. Ali, puno više podrške je dala Ani, sa kjom je i dan danas u jako dobrim odnosima: ”Ispratila sam njen ulazak, interesovalo me je, vidim da se radi o pametnoj, zreloj ženi, lavici, navijam za nju u svakom slučaju, trebalo je da uđe i učini nešto za sebe kad je već dovedena pred svršen čin. Svako se zauzeo za sebe, zašto ne bi i ona. Ona je žena iz naroda, nije joj bilo lako da podnosi ovo, svaka joj čast, sve pohvale za držanje “- rekla je Anabela. Također je rekla da se ne želi mešati u njen i Zvezdanov odnos koji je svakako pomalo i čudan.

Preporučeno