Melanija Tramp je posljednjih mjeseci bila u konstantnim medijskim natpisima, jer se uveliko pričalo o njenom odnosu sa svojim mužem Donaldom Trampom. On je prije nepunih mjesec dana izgubio izbore, za koje je mislio da će ih sa lakoćom da dobije. Međutim, demokrata Džo Bajden ga je lagano izdominirao, te je on predsjednik samo sdo 28 januara iduće godine. Tada će se izvršiti i primopredaja same dužnosti predsjedničkih ovlasti.

Vjerujemo da ste do sada jako puno puta mogli da čujete i vidite, da između njega i Melanije nikako dobro stvari ne funkcionišu. Kako kruže priče po kuloarima, ona je samo čekala da on siđe sa predsjedničke funkcije i da podnese zahtjev za razvod braka, ali nije htjela nikako da pravi veliku buku i famu dok je on predsjednik države. 

Također, jedan od bitnih razloga zašto ništa nije radila po tom pitanju jeste i njihov sin kojeg imaju, i čekala je dok on ne završi osnovnu školu. Kažu, također da je ona ovo isto htjela uraditi prije 4 godine, ali je tada iznenada pobijedio na izborima, i nije mogla ništa tada da uradi po tom pitanju. 

Kako mediji sada navode, oni se iz Bijele kuće sele na Floridu, a tamo im nikako neće biti loše, jer će imati samo 4 prostorije manje nego što su imali do sada. Kako se saznaje iz medija, Melanija Tramp planira napisati i svoju prvu knjigu,. aa također razmišlja i o osnivanju fondacije koja bi se bavila problemima prvih dama širom svijeta. Sve u svemu, neće joj biti dosadno u nastavku života. 

 

Preporučeno