Domaća estrada, bar što se tiče Srbije trpi jako velike udarce u poslednje vreme a mi smo suočeni sa sve većim brojem odlazaka poznatih pevača i glumaca u poslednjih godinu dana. Sve je krenulo od Bora Drljače i Džeja Ramadanovskog još prošle godine, a na žalost nastavilo se odlaskom Borisa komnenića poznatog glumca, koji se proslavio u hit seriji “Bolji život”.

Nakon toga u martu ove godine napušta nas u 67 godini veliki Đorđe balađević, a milioni fanova širom sveta su i dalje u jako velikoj neverici. Nije prošlo malo opet od korona virusa, za samo par dana preminuo je i poznati basista Riblje Čorbe, Uroš Đurđević, a polednja koja nas je napustila bila je Marina Tucaković, pozanti tekstopisac koji je definitivno pisao tekstove za sve popularne pevače u celoj regiji.

Pre par dana, tačnije 6 novembra preminuo je i veliki Marinko Rokvić, kojeg nije pokosila korona nego tu mor pankreasa, a koji je veliku borbu vodio u poslednjih godinu dana. Operisao je cista u stomaku prošlog novembra,a onda je vrag odneo šalu te je tu mor kojeg je lečio svo ovo vreme se raširio p ocelom organizmu i tu je bio kraj za njega. Već su jučer svi mediji u Srbiji pisali i o Merimi Njegomir koja je također obolela od tu mora i koja je u definitivno jako teškom stanju.

Sada se oglasila i njena ćerka jelena koja je jučer na svom Instagram profilu postavila i više nego emotivnu poruku, povodom 68 reođendana njenoj majci. Merima Njegomir je prema poslednjim informacijama na kućnom lečenju, te brojne hemoterapije ostavljaju veliki trag na njoj.

Preporučeno