Žena Portal
Portal za modernu ženu

Kćerku sam odvela u vrtić u haljini koju joj je kupila baka: Popodne sam je u totalno drugačijoj odječi zatekla – razlog me je ostavio bez teksta

Putem društvenih mreža se pojavila jedna jako zanimljiva ispovijest koju je objavila jedna jako razočarana majka koja je rekla da je njena kćerka Harmoni koja ima 5 godina iz Minesote rekla da je bila jako razočarana time što je njena kćerka doživjela jednu jako veliku neprijatnost kada je otišla u vrtić.

 

Majka je rekla da je svoju kćerku Harmoni odvela u vrtić te joj je obukla haljinicu na bretele koju joj je poklonila baka te je djevojčica ispod te haljinice imala farmerke, a preko tanki blejzer.

 

Naime sve je bilo u najboljem redu dok ju nije njena vaspitačica odlučila presvuči u nešto sasvim drugačiju odjeću nego ju je majka ostavila kod nje.

Djevojčica je umjesto haljinice koju joj je majka obukla , na sebi imala majicu sa dugim rukavima , te kada je majka upitala vaspitačicu o čem se zapravo radi , ona joj je rekla da je djevojčicina haljina previše otkrivena te da su je morali presvuči.

Comments are closed.