Mi se ovog vikenda malo posvećujemo zzdravlju kod čoveka, a ono može da bude samo ispravno ako živite  zdravo i ako se naravno zdravo i hranite. Kaže se da na usta zdravlje ulazi,a  u današnje vreme kada je sve brzo, tako se i jede, ii jednostavno se nema vremena za zzdrav način ishrane i života. 

Tako mi danas donosimo jedan super savet zza sve one koji žele da smršaju na zdrav i normalan način, pre nego što odu na morske destinacije. Žene prevashodno idu na svakojake dijete, i samim time sebi štete svome zdravlju, a dovoljno je samo pogledati neke poznate doktore kako se hrane i šta uopšte jedu, i sve će da vam bude jasno po tom pitanju. 

Da li je potrebno da se izgladnjujete p oceo dan da bi smršali? Ovo je svakako najgori način da održite liniju i da lepo izgledatre. Mi vam ddanas donosimo jedan super savet, kako uopšte da smršate i to uz prvu jutarnju kafu. Sve što vam treba jeste obično djevičansko ulje, koje možete pronaći u bilo kojoj prodavnici zdrave ishrane. 

1 kašika cimeta, pola male šolje meda i 1 kašika kakaa u prahu. Sve lepo izzmešajte i dobićete jednu gustu smesu, koju pohranite u jednu manju teglu i čuvajte na hladnom mestu. Svako jutro stavljajte u vašu nešećerenu kafu po jednu malu kašikicu ove smese. Rezultate ete da vidite već nakon 15 dana…

Preporučeno