U nastavku današnjeg članka malo se bavimo sa domaćom estradom i pjevačicom koja je zasigurno obilježila cijelu scenu u posljednjih 20 godina. Njeno ime je svakako Jelena Karleuša, a ona je definitivno žena koja privlači pažnju kako medija, tako i cijele publike, bez obzira voljeli je ili ne. Ona je u vijeki jako prisutna u medijima, ako nikako drugačije onda putem društvenih mreža. 

U nerijetki slučajevima ulazi sa svakim u duele, samo ako vidi da tu može da ima profita. Krenuvši od članova žirija, poznatim pjevačima i kolegama sa scene. pa preko takmičara u Zvezdama Granda, pa čak ide i dotle da pravi dramu sa jednim influenserom, koji se zove Baka prase, i koji joj u stvari može biti i dijete. 

Prije par dana je se opet okomila na novinare, kojima je rekla da su smradovi, i bukvalno im posvetila ogromni status na svom Insta zidu, jer su oni kada je preminuo Džej Ramadanovski, ovog pokojnog pjevača nazzvali “folker”. I mi se slažemo da je tu u potpunosti bila u pravu. Ono što o njoj se stalno priča je to, da svoje fotke kao što radi i Dara Bubamara obrađuje u foto šopu, ali ona ne da reći da je to jedna istina. 

Međutim, jedan lik se na Tviteru toliko zainatio da je napravio par slika koje su urađene u istom danu, i primjetno je bilo da je koristila itekako foto šop, i to pogotovo u predjelu samoga stomaka. Sve u svemu, niko nije bezgrešan, pa ni jedna Jelena Karleuša, slažete li se sa nama?

Preporučeno