Moramo reći da kada je u pitanju Lepi Mića on je na muzičkoj sceni aktuelan još do 1989 godine i za to vreme je snimio devet albuma. Takom rata je on u Bosni se preseli u Beograd a živi u centru Beograda kako kaže u ženinom stanu a on sebe naziva srpskim patriootm koji voli svoj narod ali u tome se vidi i razlog zbog kojeg nije dostigao popularnost i svalu koju smatra da zaslužuje. Mića važi za konflikt ličnost jer se u medijima prepucavao sa mnogim kolegama a neki od njih su Šerif Konjević i njegov kum Nazif Gljiva koji je, takođe, bio na „Farmi“.

Prvi put se on kao rijaliti igrač pojavio u Farmi n TV Pink 2013 godine, ali je poznat kao osoba koja nema dlake bez jezika, i kao neko ko je vrlo vulgaran i ko nema mere kada napada druge takmičare verbalne on je iz pomenutog programa diskvalifikovan zbog govora mržnje, ali zbog čega se kasnije i izvinio u javnosti. Ali, produkcija tv pink u njemu je prepoznala izvrnosg rijaliti igrača i on je postao sastavo dio praktično svakog reality programa, pa je učestvovao u svim sezonama „Farme“ (sezona V; VI i VII), iako nikada nije pobeđivao, uvek je imao odličan takt za „držanje pažnje gledalaca“, a njegove sukobe sa Stanijom Dobrojević i Jelenom Golubović je upamtila cela Srbija.“.

Kako je još napomenuto Mića je počeo svoju karijeru kao pevač te iako danas ne nastupa aktivnost a većinu novca je stekao posljednjih godina pjevajućii u dijaspori važno je pomenuti njegovu diskografiju i neke od najpopularnijih pjesama koje je snimio. Ostatak čitajte ovdje.

Preporučeno