Pjevačica Rada Manojlović je jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima . Rada se široj publici prvi pt prestavila u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda , i ona je jdna od najuspješnijih generacija takmičara ikada. Nakon što je izašla iz takičenja , Rada je ostavarila uspješnu karijeru.

 

 

U pomenutom takmičenju pjevačica je upoznala kolegu Milana Stankovića , sa kojim je bila u vezi tri godine. Međutim , oni su bili mladi da bi izdržali pritisak medija i javnosti , pa je njihova veza ipak pukla. Nakon Milana , Rada je upoznala pjevača Harisa Berkovića koji je također bio takmičar u pomenutom takmičenju. Kako je Rada starija od Harisa , njegova porodica nije bila baš zadovoljna njihovom vezom , ali uprkos tome oni su je započeli , i mnogi su se nadali da će je kunisati vjenčanjem.

 

 

Međutim , i ova veza je pukla , a u javnost su izašle špekulacije da su se rastali zbog toga što Haris želi da osnuje porodicu , i ima djecu , a Rada za to nije bila spremna. Rada je poznata kao jako pozitivna osoba , koja sa svim svojim kolegama ima odličan odnos , pa tako i sa Harisom . Ona za njega ima samo riječi hvale . Rada ne želi da se njeno ime veže za kojekakve skandale , i ono što se dešavalo između nje i njenih partnera , nikada nije iscurilo u medije.Kada su se Rada i Haris razišli dogovorili su se da neće javo komentarisati njihovu vezu i razlog zbog čega su prekinuli , i to su oboje ispoštovali. Da su u korektnim odnosima dokazuje čijenica da je ona izjavila kako je Harisu rođendan za dva dana , i da ona planira da mu čestita i oželi sve najbolje.

 

 

Preporučeno