U nastavku današnjeg članka maalo se posvećujemo domaćoj estradi i svakako njihovim životima, a vrlo dobro se zna da oni najgledaniji i ajprodavaniji izvođači svakako i najbolje žive. Ceca Ražnatović je svakako u top 3 izvođača svih vremena, bar što se tiče ovih Balkanskih prostora, a ono što je itekako prepoznatljivo jeste njen lajfstajl. Mnogo puta smo imali priliku da vidimo sve detalje njenog života, ali je jako retko pokazivala unutrašnjost svoje velike vile koju godinama ima na Dedinju.

Život naše najveće estradne zvezde Svetlane Cece Ražnatović i njene porodice uvek je zanimao javnost, a luksuz u kojem trenutno žive, možete da vidite u nastavku našeg današnjeg članka. Vrata luksuzne vile na Dedinju nikad nisu bila otvorena za medije, ali pevačicini fanovi uvek putem njenog Instagram naloga mogu da vide kako je njoj unutra, i sa čime sve raspolaže. Kako je Ceca jednom prilikom ispričala, čak su joj nudili da njena kuća postane turističko mesto, ali ona jednostavno nije htelaa da deli svoju intimu sa raznim novinarima.

Luksuzom u kom uživaju nikad se nisu hvalili, ali su se uvek trudili da prate trendove, tako da je njihova vila u isto vreme i modeerna, ali i sa jako puno starih detalja. Njihova vila ima nekoliko spratova, mermerno stepenište, ukrasnu ogradu od bakra i velike mermerne stubove. Pevačica je uvek vodila računa o detaljima, zato imamo dosta ukrasnih ramova, prelepih sveća, ali i slika koje oslikavaju pre svega srpsku istoriju. Anastasija također jako puno pozira u svojoj vili, a na njenom profilu možete i videti neke detlaje. 

 

Preporučeno