U nastavku današnjeg članka pišemo o jednoj jako zanimljivoj temi a po naslovu ste mogli da zaključite o čemu se radi. Kao bomba je vijest da je ćerka legendarnog Siniše Mihajlovića, Viktorija u vezi sa igračem Torina Pjetrom Pelegrijem koji je tri godine mlađi od nje, svojevremeno je medijima bilo fascinantno i iznenađujuće. Proslavljeni nogometaš je rođen u Đenovi, prve uspjehe postigao je u Monaku, a u junu je potpisao za klub iz Torina. Ako je vjerovati Viktorijiom Instagramu emotivnu vezu su započel na jesen 2021 godine ali sada je u javnost isplivala informacija koja je ozbiljno zabirnula fanove poznato para.

Naime, Viktorija Mihajlović i Pjetro Pelegri otpratili su jedno drugo sa društvene mreže Instagram zbog čega su mnogi posumnjali da je došlo do kraha njihove ljubavi. Iako su odavali utisak skladnog para i ništa nije naglašavalo da bi do rastanka moglo da dođe, njihova odluka podigla je veliku prašinu u javnosti a njih dvoje se po ovom pitanju još uvek nisu javno oglašavali.

Da posjetimo, Pjetro je bio Viktoriji velika podrška kada je u decembru ostala bez oca. Njihova ljubav ododila je brojnim izazovima, a budući da se nikada nisu razdvajali mnogi su očekivali vijest da će par uskoro stati na ludi kamen. Zbog čega su se viktorija Mihajlović i Pjetro Plegri otpratili sa Instagrama javnosti nije poznato, a vatreni fanovi nadaju se da će njih dvoje uspjeti da riješe sve nesuglasice, ako one uopšte i postoje. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome što smo naveli u ovom tekstu? Pišite nam u komentar vaša mišljenja ispod ovog teksta. 

Preporučeno