Jovana Jeremić je voditeljka koja uvijek na bilo koji način uspije da pažnju javnosti privuče ka sebi, pa tako vrlo često imamo priliku da u domaćim medijima čitamo o njoj i nekim njenim postupcima. Ona je isto tako veoma aktivna i na društvenim mrežama, i to najviše na Instagramu, gdje njeni pratioci svakodnevno imaju priliku da prate šta to radi jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji.

Poznato nam je to da je ona nedavno okončala svoj brak, u kojem je dobila kćerku kojoj se u potpunosti posvetila, kao i svojoj karijeri. U poslednje vrijeme u medijima se dosta pisalo o njenoj romansi sa Nenadom Stankovićem, a sada je i sama voditeljka pričala na ovu temu, pa je rekla: “Nisam raskinula, vreme će pokazati da li ćemo Nenad i ja opstati. Ja nisam žena koja vara, ali sam žena koja vrlo dobro zna šta hoće. Normalno je da ako dođe do nekih mimoilaženja da se ljudi raziđu. Za sad dobro funkcionišemo. Nemam vremena za gubljenje, ili neko može da me isprati i podrži ovo što radim ili ne može. Mene je jednostavno ispratiti jer nemam neke mega hirove”, rekla je ona, a onda je sa svima podijelila u čemu to ona baš voli da bude dominantna pa je rekla:

“Volim da sam podređena u intimnim odnosima, volim da sam žensko. Muškarac i treba da je tu dominantniji. Ja sam žena koja pored toga što mi je materijalno jako važno, volim da živim na visokoj nozi, važno mi je da imam i taj emotivan deo. Ne volim to da pokazujem, više volim da me muškarac smatra negativno da bi posle shvatio ko je Jovana Jeremić. Do mog srca je jako teško doći. Mislim da mene suštinski niko ne poznaje sem mojih najbližih prijatelja”, reče Jovana. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno