Rijaliti programi na našim prostorima itekako su dosta gledani, i to u poslednjih 15 godina. Imali smo priliku da vidimo razne vrste rijalitija, kao i mnoštvo ljudi koji su kroz njega prošli, kako oni poznatih, tako i onih koji su javnosti bili potpuno anonimni, a to se nakon njihovog učešća itekako promijenilo. Dakle, zahvaljujući rijalitijima sada imamo mnogo poznatih ljudi, koji su zapali ljudima za oko, i stekli nevjerovatnu popularnost.

Poslednjih nekoliko godina, na našim prostorima, najgledaniji rijaliti jeste Zadruga, čija peta sezona se polako privodi kraju, pa ćemo za manje od mjesec dana saznati ko je pobjednik. Oni koji Zadrugu prate od samog početka vjerovatno znaju ko je Luna Đogani, koja je pokazala sve i svašta u ovom rijalitiju, ali na kraju ona je pronašla ljubav svog života, Marka Miljkovića, pored kojeg se skrasila, oni su sada u braku i imaju malu kćerku Miju, koj aje prije nekoliko dana proslavila i svoj prvi rođendan.

Svima je također poznato da njena majka Anabela Atijas je od samog početka bila protiv njihove veze, i sa Markom je imala žestoke svađe, a rođendan je ujedno bilo i prvo slavlje na kojem su bili i Marko i Anabela. Međutim, iako o svom odnosu ne pričaju javno, Anabela je tog dana dala inetrvju za domaće medije, i otkrila je da je Marko divan otac i muž, kao i to da joj je drago što je on nju demantovao u svemu, i pokazao da on ipak nije takav, kakvim ga je ona smatrala. Vaša mišljenja o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno