Do pre nekoliko dana niko nije mogao da pomisli kako će porodični odmor Jovane i željka Joksimovića da postane goruća tema svih medija i portala ali se to ipak sve dogodilo. Muzičar i novinarka otputovali su sa naslednicima, sinom Kostom i ćerkama bliznakinjama Srnom i Anom na more, što nije prvi put ali ono po čemu se ovo letovanje poznate porodice razlikuje jesu njihove zajedničke slike koje su dospele u medije.

Ono što se pretpostavlja jeste da će Jovana i Željko želju da decu predstave javnosti na drugi način sprovesti u delo a recimo slikanjem na naslvonu stranu nekog magazina, ali na našu žalost odabrali su ovaj manje popularan način, čime su uzburkali medije. Interesantno je da je pevač bio taj koji je slike naslednika plasirao na društvene mreže. Naime, on je objavio sliku zalaska sunca na Maldivima, ali u prvi plan dospeli su njegovi mališani. Po senci bi se reklo da je reč o sinu i jednoj od ćerki a mada se njihov lik ne vidi dobro zaključak je da u jako porasli da oboje imaju visinu, dok je istovremeni utisak bio da je brat Kosta sa sestrama vrlo blizak.

Tako je ovogodišnji porodični odmor Jovane i Željka Joksimovića upravo zbog ovih kadrova privukao veliku pažnju javnosti i medija, a neosporno je da će ostati duboko urezani u sećanju svih članova porodice, koji se divno provode na egzotičnoj destinaciji.

Preporučeno