Posljednjih dana, kada je hrvatska muzička scena u pitanju, jedna od glavnih vijesti je bilo vjenčanje popularnog pjevača Petra Graše koji se oženio sa 14 godina mlađom Hanom Huljić koja je najpoznatija po tome što je kćerka jednog od najmoćnijih ljudi na hrvatskoj estradi Tončija Huljića. Dugo se čekalo i da on kaže nešto o svemu tome, pa se sada konačno oglasio te je otkrio neke detalje sa same proslave. Rekao je da je sretan što je cijelo vjenčanje prošlo u divnoj atmosferi, i što je to bilo jedno intimno veče sa ljudima koje on lično zna cijeli svoj život, te je sa nekima prijatelj 30, 40 godina, i koji su na neki način obilježili njegov i život njegove porodice. Otkrio je da je bilo pedesetak zvanica, te se zahvalio i medijima, mada je rekao da je u medijima nekada sve djelovalo kao da su oni neka rijaliti porodica, što to oni nikako nisu

Otkrio je i kako je njegova kćerka Hana bila zaljubljena u Petra još dok je bila mala djevojčica:” Hana će mi zamjeriti što ovo pričam. Ona je bila zaljubljena u Petra dok je bila mala, jer je on bio stalno u našoj kući. Njena želja je bila da sarađuju, i to su učinili u pjesmi” – istakao je Tonči.

Na sve to se nadovezala i Tončijeva supruga, Vjekoslava, inače jedan od najvećih tekstopisaca u Hrvatskoj koja je rekla da je sve to predivno i da još treba vremena da dođe sebi, te je rekla:” Tako je kada vam život ostavlja zamotane darove sa mašnom i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete neko iznenađenje. Ovo je bilo najljepše”

 

Preporučeno