Kako ste i sami mogli da zaključite, danas ćemo da pišemo o rijaliti Zadruga. Naime još jedna sezona rijaliti programa Zadruga je završena, mi smo dobili novog pobjednika, Dejana Daragojevića. Drugo mjesto osvojila je Dalila, njegova bivša žena koja ga je prevarila u rijalitiju, a koja je kao nagradu dobila montažnu kuću. Iako je rijaliti završen, ono što mnogi vole da kažu jeste da pravi rijaliti počinje nakon završetka.

Bivši zadrugari sada imaju svoja gostovanja u emisiji “Narod pita”, gdje gledaoci mogu da pozovu i da postave pitanje koje žele, a svi isto tako mogu da vide i neke situacije koje se nisu prikazivale zadrugarima dok su bili unutra. Kada je riječ o njima, sada svi postavljaju pitanje, da li će oni morati da dijele svoje nagrade, s obzirom na to da oni još uvijek nisu zvanično razvedeni, iako su još u novembru mjesecu potpisali papire za razvod, ali proces je još uvijek u toku.

Samim tim, honorari koje su zaradili, kao i nagrade koje su oni na kraju dobili, po zakonu su stečeni u braku, i to može da se dijeli. Povodom ove priče oglasio se i advokat Vukajlović, koji je rekao sljedeće: “Nagrade koje su osvojili su imovina koju su stekli „radom“. Nije imovina uneta u brak, niti je u pitanju nasleđivanje, niti darovanje tokom braka, tako da oboje imaju pravo na pola nagrade”, rekao je on. Šta će se na kraju desiti, i da li će jedno od njih dvoje zahtijevati da se nagrade dijele, još uvijek ne znamo, ali vjerujemo da ćemo u narednom periodu saznati, a do tada vi nam pišite vaša mišljenja o ovome, u komentarima ispod.