Popularni pjevački par Rada Manojlović i Haris Berković navodno su raskinuli vezu, u trenutku kada je pjevač odlučio da napusti izabrnicu i ode kod roditelja u Bosnu i Hercegovinu u vrijeme pandemije korona virusa. Kako izvor blizak ovome paru kaže, njih dvoje su trebali da ostanu zajedno u njihovome stanu u Beogradu, međutim Haris se predomislio i popustio svojim roditeljima koji su ga non- stop zb+vali da dođe u Bosnu i da bude sa njima.

Kako isti  izvor navodi, Radi nije bilo niti malo pravo zbog ove njegove odluke, jer je dogovor bio da ostanu zajedno i nikako joj se nije ostajalo samoj u ovoj krizi, pa je onda krenula i svađa u kojoj mu je Rada rekla kako i ona brine za svoga oca i sestru, ali da nije zbog toga htjela da prekrši dogovor. Međutim, Haris je bez obzira odlučio da ode kod roditelja,a  navodno mu je Rada rekla da ne treba više ni da se vraća kod nje, a izvor je otkrio i koji je bio dalji razvoj situacije:

” Sada joj on piše svaki dan, ali ona nema namjeru da popusti. Kako će sve ovo između njih da se završi, ne znam, ne možemo biti sigurni, možda se i užele jedno drugog, pa Manojlovićeva popusti, a možda je sada stvarno gotovo” .

Podsjećanja radim, veza između Rade i harisa traje već nekoliko godina, i mnogi su bili i iznenađeni sa tom vezom, s obzirom da je Rada starija od Harisa. Do sada je veza bila veoma turbulentna, sa dosta svađa, prekida, rastanaka i ponovnih sastajanja, spominjao se i brak, ali mnogi fanovim misle da je ovaj Harisov potez zapečatio sudbinu njihove veze.

 

Preporučeno