Kako ste i sami mogli da zaključite danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, koja je završila na društvenim mrežama, i koja je privukla dosta pažnje korisnika. Inače, na društvenim mrežama smo navikli da razne i veoma neobične priče pročitamo, koje korisnici iz svih dijelova svijeta dijele sa ostalima, pa je tako bio slučaj i sa našom današnjom temom.

Dakle, priča koju vam danas donosim o završila je na sajtu Redit, koju je sa svima podijelila jedna djevojka, koja je bila u samom centru dešavanja u jednom restoranu. Naime, u jednom restoranu je jedan nepoznati muškarac ostavio veliki bakšip, od nevjerovatnih 1000 dolara, što je za ovu djevojku bio veliki šok, pa je ona odlučila da to podijeli sa svima. Inače je iznos računa bio 128,89 dolara, a on je ostavio napojnicu od 1000 dolara.

Ali to nije sve, on je uz to ostavio i jednu poruku, koja je glasila: “Lepe bradavice, princezo. Pozovi me”, napisao je on, te je dodao i svoj broj telefona, ali je ona isti sakrila zbog privatnosti. Ova fotografija objavljena je prije godinu dana, ali je ona psotala viralna, a mnogi korisnici napisali su kako je to jako neukusno, i da ona treba da baci taj račun, a ovaj njegov postupak oni su definisali kao uznemiravanje. Ali sa druge strane, bilo je i onih koji su napisali da njima bakšiš od 1000 dolara nikako ne bi smetao, a jedna žena je napisala kako bio ona uzela pare, a njega ne bi pozvala. Vaša mišljenja? Pišite nam  u komentarima ispod.

Preporučeno