U nastavku današnjega članka malo govorimo o zdravstvenim problemima, na koje i nije neki fokus, tak oda je nepravedno zapostavljen, a kaao što i možete da vidite po samom naslovu mi danas govorimo o zdravlju disajnih puteva. Začepljen nos koji također curi je jako čest simptom prehlade i drugih obolenja, ali je svakako jako dosadan simptom, a jednom kada prođe onda ste mirni bar par meseci do novih problema.

Međutim, postoje ljudi koji imaju hronične probleme sa nosom i začepljenim nosom, a mnogi nisu svesni da to nije obična prehlada ili virus, jer jako lako može da znači da je u pitanju neka deformacija unutaar samog nosa, tako da se sve mora rešiti sa operativnim zahvatom. U tom zadnjem slučaju, operativna procedura za takvu nosnu pregradu je rutinska i bez komplikacija, a nakon toga možete da živite normalno i bez problema.

Ukoliko se bojite otići doktoru ili ne želite ili ne možete iz bilo kojeg razloga, onda je savet sa naše strane da ne kupujete sprejeve na svoju ruku i da ne glumite doktora, jer na taj način možete samo da naštetite ssamom sebi. Verujte svom doktoru, oni su ipak istrenirani i obučeni da prepoznaju vaše probleme i daju vam što bolje i bezbolnije rešenje.

Ono što je itekako prisutno na našim prostorima je relativno poznata rečenica “Ne zna doktor ništa”. Idite doktoru i svakako rešite vaš problem na vreme.

Preporučeno