Bojana Rodić se porodila prije pet mjeseci i na svijet je donijela drugog sina . Prvi sin Zoran je dobio ime po Mirkovom pokojnom ocu , a drugi sin se zove Vukan , i svi misle kako oni sada uživaju u svojoj maloj porodici . Međutim , izgleda da to baš i nije tako i ne može zaključiti , posebno na to mislimo nakon posljednjih fotografija koje je Mirko podijelio na svom Instagram nalogu.

 

 

 

Te fotografije su privukle veliku pažnju javnosti, jer dok Bojana sjedi kod kuće i čuva njihove sinove , a Mirko odlučio da nastavi da živi momačkim životom. Mirko e nastavio da izlazi sa svojim drugovima , tu su također brze vožnje i sve ono što budi adrenalin i dalje su dio Mirkovog života, a kao dokaz tome jesu i pomenute fotografije koje su osvanule na njegovom Instagram nalogu.

 

 

Mnogi su mislila da će on sada kada ima dvoje djece da se smiri , i da bude porodičan , ali kako djeluje od toga nema ništa barem ne za sada. Međutim , izgleda da Bojani to baš mnogi i ne smeta , jer ona u njemu vidi svoj veliki oslonac , divnog i brižnog oca koji je pun ljubavi ali naravno isto tako i divnog emotivnog partnera , a s obziro na to da njegovoj prirodi treba malo slobode , Bojana je odlučila da mu je nesebično i pruža jer ona ipak želi da svoj brak održi na zdravim nogama .Bojana je inače sestra od Bogdane Ražnatović, a poznato je da su Veljko i Mirko najbolji priatelji pa su bili i kumovi na vjenčanjima.

 

 

Preporučeno