Suđenje Zoranu Marjanoviću koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio svoju suprugu, pjevačicu Granda Jelenu Marjanović, je saad pri svome samome kraju jer je u sud došao i posljednji dokaz, a to je fotografija nasipa od prije šest godina dok je trajala potraga za Jelenom, a na tim fotografijama je i Zoran Marjanović,a sve su napravili novinari, kojima je i zatraženo da sudu predaju te fotografije: ” Dokazni postupak je završen 23. marta, pošto su toga dana izvedeni svi dokazi koje su do sada predložili tužilaštvo i odbrana. Sudsko vijeće je toga dana odlučilo da izvede još jedan dokaz, a to je fotografije jednog dnevnog lista, koje su nastale u večeri 2. aprila 2016. na nasipu. Na njima je i Zoran Marjanović” – otkrio je izvor blizak sudu.

Izvor je dodao da će te slike biti pokazane na sljedećem ročištu koje treba da bude 4. maja, a zatim idu završne riječi pred samu presudu. Poslije završnih riječi, sudsko vijeće će zakazati donošenje presude, a sud na osnovu svih prikazanih dokaza mora da odluči da li je Zoran kriv ili ne za ubistvo svoje supruge Jelene, a ukoliko odluka bude da je kriv, saopštit će se i kolika mu je kazna za ubistvo. Podsjećanja radi, odbrana je prije nekoliko mjeseci bila predložila da kao svjedoci budu saslušane i pjevačice Indi i Sandra Afrika: ” Predlažemo dva svjedoka – ”Sandru Prodanović, zvanu Sanda Afrika, i Indiru Aradinović, zvanu Indi, na okolnost toga kakav su odnos imali Zoran Marjanović i pokojna Jelena” – rekao je prije nekoliko mjeseci advokat Marjanovića, Veljko Delibašić.

On je tada objasnio i da odbrana predlaže dvije pjevačice jer su one nedavno gostovale u televizijskoj emisiji i govorile o bliskom prijateljstvu sa Jelenom i dobrim odnosima sa Zoranom. Govorile su kako su se Jelena i Zora mnogo voljeli te da je Zoran držao Jelenu kao malo vode na dlanu, te sa njihovim saslušanjem odbrana želi da isključi da je Zorn imao neki motiv za ubistvo. Isto tako se zna da su neki svjedoci tokom suđenja izjavili kako Jelena i Zoran nisu imali dobar odnos i da se u tome krije motiv zločina

Preporučeno