Kao što smo i pisali prethodnih par dana, definitivno je Zadruga 5 u samo par dana svoga emitovanja pokazala nego ccela prošla sezona za prvih mesec dana svoga emitovanja. Mnogo je dešavanja već prvih par dana, a mi možemo samo uživati, jer za razliku od prošlih sezona, ovaj puta imamo dosta takmičara koji plene svojom pažnjom, a vidimo ih tek po prvi puta. 

Mi danas govorimo o Miljani Kulićm koja je hteli mi to priznati ili ne, glavna ffaca u celom rijalitiju, a to pokazuje i njen bankovni raačun, jer ona po sezoni bez sponzora uzima ogromnih 250.000 evra. Ovo vam samo pokazuje u koju provaliju vodi normalni svet, koji ima imalo razuma. Dovoljno je samo pogledati neke snimke od Miljane Kulić na internetu, i shhvatićete odmah o kome se tu radi. 

Međutim, ona je od samog početka sada radila probleme, i pritiskala produkciju na sve moguće načine da uvedu Zolu u naselje u Šimanovcima, jer ona bez njega izgleda ne može nikako da funkcioniše. Pre 2 večeri je uzela oštar predmet i krenula sebi da reže vene, dok je luđačkim pogledom gledala u pravcu kamere, što nam zorno pokazuje da žena očito nije sva pri sebi. Danas opet novi skandal, koji će je po svemu sudeći koštati učešća u samoj zadruzi. 

Miljana Kulić, koja je u rijaliti ušla potpuno drugačija i skandaloznija nego što je navikla gledaoce, diskvalifikovana je iz Zadruge 5 i po svemu sudeći moraće da plati čak 100.000 evra kazne produkciji samog rijalitija. Veliki šef poslao je pismo danas popodne, a pročitao ga je ovonedeljni vođa Lepi Mića. Pogledajte i sami…

Preporučeno