Zadrugari su ranije danas upoznati sa dugoočekivanom vijesti koju je cijeli narod željno iščekivao. Tokom nedavnog sastanka, Željko Mitrović, idejni tvorac popularnog rijalitija “Zadruga”, održao je predavanje o primjerenom ponašanju takmičarima koji učestvuju u šestom dijelu ovog visoko ocijenjenog televizijskog programa.

Prekomjerna upotreba vulgarnosti i drugih sadržaja na nacionalnoj televiziji često je cenzurirana zvučnim signalima i zamućenjem, ali to može smetati gledaocima. Stalni prekidi mogu biti frustrirajući i umanjiti doživljaj gledanja. Razumljivo je da gledaoci traže umjereniji pristup cenzuri. Nije preporučljivo pretvarati se u biljnu vrstu poznatu kao fikus, jer bi to rezultiralo neprivlačnim i neuglednim prizorom. Međutim, važno je zadržati određeni nivo pristojnosti i predstaviti se na način koji će izazvati nelagodu svakom ko je nedavno govorio o Zadruzi.

Moji saradnici i ja ćemo razgovarati o tome da li će rijaliti program biti dio naših budućih planova. Ako se ipak odlučimo za jedan, on će biti dizajniran u potpuno novom i inovativnom formatu, tako da se razlikuje od prethodnih verzija. Naš cilj je osigurati da ovaj novi reality show bude prepoznat kao posljednji dio ove ere reality televizije. Da bismo to postigli, striktno ćemo provoditi politiku nulte tolerancije za svaki fizički kontakt između učesnika. Osim toga, svi autorski honorari koje zarade učesnici će biti izgubljeni i biće eliminisani iz emisije ako prekrše ovo pravilo. Ove odluke donijeo je vlasnik i direktor Pink Media grupe Željko Mitrović.

Od tada je bilo mnogo spekulacija oko objave datuma finala šeste sezone dotičnog foruma. Ova tema je tema diskusije već dugi niz godina, ali je iščekivanje još više poraslo posljednjih sedmica. Svi su željni da znaju kada će doći kraj. Zorica Marković je tokom celog dana provodila vreme u bašti, upuštajući se u razgovor sa drugaricom Anom, gde su se bavili posebno zanimljivom temom.

Preporučeno