U vikendu koji je iza nas ono što je bilo jedna od glavnih vijesti jeste vjenčanje u porodici Đoković, tačnije radi se o tome da se brat našeg najboljeg tenisera Novaka oženio. Đorđe Đoković je stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Saškom Veselinov. Svakako da je njihovo vjenčanje medijski ispraćeno, pa su se pojedinačno analizirali svi gosti, posebno člannovi porodice, počevši od toga šta je obukla Dijana Đoković, ali i ostale dame.

Svakako da je na red došla i Novakova supruga Jelena, a o njenim odjevnim kombinacijama se do sada u medijima dosta pisalo i komentarisalo. Iako je ona neko ko zaista ima novca, uprkos tome ona nikada nije težila ka tome da nosi glamuroznu i previše skupu odjeću, a ona i Novak više vole da ulažu novac u njihovu djecu, u humanitarne svrhe, što je svakako za pohvalu. Na društvenim mrežama pojavili su se brojni video snimci sa svadbenog veselja, a vidjelo se kako dobrog raspoloženja nikome nije falilo, a ono o čemu se u medijima dosta komentarisalo jeste Jelena i ono što je ona odabrala da obuče tog dana.

Dakle, Jelena je odlučila da obuče minijaturnu lepršavu haljinu u krem nijansi, koja je imala jako prijatan materijal i zbog toga se ona činila kao idealno rješenje za dobar provod, pa se i sama Jelena u jednom momentu popela na stolicu, i tako je njen vedri duh došao do izražaja. Ona je cijelo vrijeme poput djeteta đuskala, pjevala i provodila se, a snimci koji su se našli na društvenim mrežama su naišli na oduševljenje korisnika koji su samo nizali pozitivne komentare.

Preporučeno