Danas u nastavku ovog članka pišemo o našoj poznatoj rijaliti učesnici a po samom naslovu ste mogli da zaključite o kome je riječ. Miljana Kulić renomirano je reality lice na našim prostorima, koja je ogromnu popularnost stekla debitantskim pojavljivanjem u reality showu prije nekoliko godina. Osvojila je srca nebrojenih gledatelja koji željno iščekuju svaku novu sezonu showa. Prvo pojavljivanje imala je na Hepi televiziji, gdje je sudjelovala u reality showu Parovi. Nakon toga je prešla u reality show Zadruga, gdje je od tada postala glavna zvijezda, poput Lepog Miće, a mnogi je smatraju jednom od voditeljica showa.

Miljana ima reputaciju izazivača problema i više je puta diskvalificirana, uključujući i ovu sezonu. Unatoč njezinim postupcima, produkcija joj je uvijek opraštala. Međutim, njezino je nedavno ponašanje otišlo predaleko i na kraju je diskvalificirana. Miljana je nimalo pokolebana nastavila stvarati valove nastupom u jednom popularnom zagrebačkom klubu, o čemu su prenijeli mediji.

Miljana se pred veliki nastup osjećala izuzetno uznemireno. Kako bi smirila živce, zamolila je frizera i šminkera da dođu u njenu hotelsku sobu, što joj je odobreno. Mediji su dočarali Miljaninu popularnost, jer je ispred čuvenog lokala u kojem je trebala nastupiti bio dug red. U stvari, karte za događaj bile su rasprodate nekoliko dana prije. Publika je bila u potpunosti angažovana na Miljaninom nastupu, pjevala i igrala uz njenu muziku. Čak je odvojila vrijeme da snimi i podijeli trenutke sa događaja na društvenim mrežama, demonstrirajući svoju strast prema nastupu. Koje je vaše mišljenje o njenom prvom nastupu? pišite nam u komentar vaša mišljenja ispod teksta. 

Preporučeno