I ove večeri se malo dotičemo domaće estrade, jer je nedostatak bilo kakvih dešavanja na istoj, mi se malo bavimo nekim privatnim stvarima kod samih pjevača i pjevačica. Mnoge pjevačice u današnje vrijeme se reklamiraju putem Instagrama, a jedna koja je jako “stidna” po tom pitanju jeste Jana Todorović, koja stvarno rijetko pokazuje trenutke svoje intime. 

Za nju se jedino zna, da ima karijeru dugu preko 25 godina i da je jedna od najplaćenijih pjevačica na ovim prostorima. Međutim, za nju se zna da živi u Njemačkoj, gdje je udata ima jednu kćerku, a mediji su tek nedavno došli do slika njenog dvorca, a ne vile. Kako je rekla, svekar im je poklonio veliko imanje i ogroman dvorac njoj i njegovom sinu, tako da žive u jako lijepim i dobrim uslovima. 

Međutim, javnost jak omalo zna o njenom mužu, koji se bavi privatnim biznisom, i nije nikako dio balkanskog džet seta. Sada je gostovala kod Sanje Marinković u emisiji Magazin In, a tu je podijelila priču kako je upoznala svoga supruga prije 23 godine. On ju je tada unajmio da pjeva u njegovom lokalu na Kosovu, a kada je čuo kako lijep opjeva i još bolje izgleda, rekao joj je “Bićeš moja ili ničija”. 

Nakon te rečenice, tako se i desilo Jana mu nije mogla odoliti. Danas ne voli da se pokazuje u medijima, jer ne voli kamere, ali se nekada malo i opusti, pa ih paparaci i snime kako izgledaju zajedno na nekom javnom događaju. 

Preporučeno