Dragan Stojković Bosanac je kompozitor, koji je prisutan na srpskom estradnom nebu prethodnih 30 godina. Čovek koji je sa svojom harmonikom pratio jako veliki broj velikuh pevača, a svakako najveći staž je imao sa velikim Šaban Šaulićem. Šira javnosta ga je upoznala tek kada je seo u stolicu žirija zvezdi granda, gde sa svojim jako inteligentnim i oprečnim komentarima donosi stabilnost u sam žiri ovog jako gledanog takmičenja.

On je konstantno u medijima, i to pogotovo nakon svake subote kada uvek ima neki izgred u zvezdama granda a u poslednjih mesec dana je u gro planu, baš sa svojim ssukobom koji ima sa cecom Ražnatović. Sve je krenulo od toga kada je pogodio njen ego te je rekao da je ona obična pevačica, dok je Marija Šerifović ipak pevačina.

Ceca mu je spustila, i dirnula mu porodicu, kada je rekla da ako je tako dobar kompozitor, zašto od svoje ćerke Džidže nije napravio super uspešnu, a ne prosečnu pevačicu. Nastavilo se i ovoga vikenda, i to opet oko jednog kandidata kojeg je Bosanac opleo, a Ceca je stala u njegovu zaštitu, te su na kraju u velikoj gužvi završili i Viki Miljković i Ana Bekuta. Pre par dana smo pisali o njegovom sinu Aleksandru koji se jako retko pojavljuje u javnosti.

Međutim, retko ko pominje njegovu ssuprugu, koja sse skoro nikada ne pojavljuje u javnosti, a zove se Dunja. On je nju tek pre par dana pokazao na društvenim mrežama, i kao je izjavio tada, ona mu je definitivno najveća podrška u životu.

 

Preporučeno