Kristijan Golubović domaćoj javnosti poznat je itekako dobro, prvenstveno jer je jedan od onih koji pripadaju svijetu kriminala, i koji je dosta vremena proveo u zatvoru, ali isto tako i po njegovom učešću u rijaliti programima koji su se emitovali na našim prostorima. Tako je on bio učesnik Farme, ali i Zadruge koja je već godinama neprikosnovena i broj jedan na našim prostorima.

I ove šeste sezone on je učesnik rijalitija Zadruga, a već je imao jedan žestok okršaj sa Urošem Ćertićem, ali oni su izgladili svoje odnose. Sinoć je u Bijeloj kući povedena žestoka rasprava, o ponašanju zadrugara Adama, i Kristijan se mnogo iznervirao, pa je izletio iz kuće i osuo paljbu po zadrugarima, a najviše po Ivanu Marinkoviću, koji je inače bivši muž naše poznate pjevačice Goce Tržan. Tom prilikom Kristijan je otkrio da je bio intiman sa pjevačicom, čime je šokirao sve.

“Vređaju dečka, p**ka vam materina, samo ih slušam kako uvijaju! Onaj alkoholičar, bez jetre propali, on koji je smrad. J*bo sam mu Gocu Tržan, pre sto godina, narkomanku!”, rekao je on pa dodao: “Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci!”, rekao je. Detaljnije pogledajte u video snimku ispod.

https://www.instagram.com/tv/Ciy0pSrD50n/?utm_source=ig_web_button_share_sheet