Sigurno je prošlo 7 dana kako u Zadruzi nismo imali nikakva dešavanja, sve je apsolutno bilo mirnoa, li kao što znamo u rijaliti programima, kao i u stvarnom životu, sve je to zatišje pred buru, pa je tako bilo i ovoga puta. Vrlo dobro se zna zašto je Željko MItrović iskeširao Kristijana Golubovića čak 350.000 eura za učešće u ovomj sezoni.

Prvo i osnovno dobiće jako veliku gledanost, što se pokazalo kao jedna velika istina, a zatim i to da služi kao tampon zona između klanova koji se svake sezone naprave u Zadruzi. Ove sezone je to na jednoj strani majka i ćerka Kulićka, dok su na drugoj strani Vladimir Tomović i Lepi Mića. Njih dvojica puno pametnije rade cijelu svoju praksu na ostatku Zadruge, i trude se da ise riješe konkurencije na galantan način.

Svi se sjećamo kako je sam sebe istjerao Miki Đuričić, kada je nakon provokacija jednostavno nasrnuo na Lepog Miću kojeg je udario, i samim time sebi potpisao smrtnu presudu, i izletio kao čep iz Zadruge. Ovaj puta Ana Bulatović je napravila problem, jer nije htjela da poštuje pravila u kući, i onda je pravdu u svoje ruke uzeo Kristijan Golubović. 

On je skočio preko stola i krenuo fizički da se razračunava sa njom. Gađao ju je i flašama vode, a od većeg skandala i prebijanja na mrtvo ime, spasio ju je obezbjeđenje koje je odmah reagovalo i smirilo cijelu situaciju. Uralo je Kristijan na nju, jer je nezadovoljan kako se ona ponaša u cijeloj ovoj priči. Pogledajte kako je sve izgledalo. 

Preporučeno