Svjedoci smo da iz dana u dan u cijeloj regiji, ali i svijetu sve veči broj ljudi obolijeva od covida 19. Što je najgore, neki od njih to jako teško prihvate, i ne mogu da prebole pa završavaju na respiratoru, a neki čak i umiru. I u Srbiji nije nimalo sjajna situacija po tom pitanju, jer su u posljednjih par mjeseci mnogi poznati likovi iz šou biznisa postali pozitivni na covid.

Glumci su posebno na udaru iz nekoga razloga, a posljednji u nizu koji se oglasio jeste poznati srpski glumac Radoš Bajić koji je na žalost hospitalizovan, jer je pozitiovan na covid 19. Kako je izjavio za srpske medije, 10 dana pravog pakla je proživio, jer je bio u bolnici i mislio je da će preminuti, a preko 2.000 poruka podrške koje je primio, održalo ga je na životu. 

On se tako zahvalio i svim doktorima, ali i medicinskim sestrama na Bežanijskoj kosi,koji su mu pomogli da se izvuče iz ove jako velike i duboke agonije. “Iako sam se slijepo pridržavao svih mogućih pravila koje je nalagao krizni štab, opet nisam mogao da izbjegnem ovu jako tešku bolest, koja me je apsolutno pokosila i uništila. Jedva sam ostao živ prijatelji moji.

Nekada na početku pandemije, i ja sam neozbiljno sve ovo doživljavao, ali sada kada sam prošao kroz cijelu ovu torturu, mogu vam samo reći, da ovo nije nimalo bezazlena stvar, kao što vam se može učiniti.”, izjavio je popularni srpski glumac.

Preporučeno