U današnje vreme mnoge poznate osobe se totalno drugačije pokazuju na društvenim mrežama, ali kada ih vidite u prodavnici primera radi, to jednostavno više nije ista osoba. Naravno, sve je to zasluga foto šopa i modernih telefona, koji danas od prosečne osobe mogu da nparve čudo od prirode. 

Mnogo ljudi, naročito pripadnica lepšeg spola, su preopterećeni svojim izgledom pa se zato podvrgavaju raznim estetskih zahvatima kako bi izgledali svetski, a ako pogledate neke od naših najvećih zvezdi, sve će vam apsolutno biti jasno. 

Kristinja Todorović je kao i mnoge takmičarke u Zvezdama Granda imala tu šansu da pobedi, ali je na kraju ipak ostala kratkih rukava.

Jelena Karleuša ju je pohvalila, ali je osula paljbu po njenom izgledu, te joj je poručila ako se misli baviti ovim poslom, podhitno mora izgubiti najmanje 50 kilograma. Ona ju je tada usporedila sa svetskom zvezdom Adele, koja je za samo jedno leto smršala i na kraju je postala totalno druga osoba. Krstinja je ove kritike prihvatila više nego ozbiljno, te je operisala želudac i smršala tako da je danas totalno druga osoba. Međutim, njena posljednja fotka na Instagramu pokazuje da je možda i malo preterala. Slažete li se vi sa nama?

Preporučeno