Od kako su Miljana i Zola ušli u šestu sezonu Zadruge, o njima jednostavno ne prestaje da se piše i komentariše. Miljani nije trebalo dugo da pokaže po ko zna koji put da ona još uvijek nije preboljela Zolu, sa kojim je završila, pa je tako i prevarila Bebicu javno. To je sve šokiralo i iznenadilo, a produkcija se postarala za to da situacija bude još zanimljivija, tako da je u rijaliti ušao i Bebica, tako da vjerujemo da će tek da bude zanimljivo.

Za ovo nekoliko dana imali smo priliku da saznamo dosta toga vezano za Miljanu i za njihov odnos, a Zola je dosta toga iznio javno. Oni su se raspravljali u ranim jutarnjim satima, i tada je Zola odlučio da stavi tačku na njihov odnos, a Miljana to nikako nije mogla da prihvati. Kada je vidio da nema izlaza on je odlučio da zaprijeti Miljani, pa joj je rekao da će da je tuži za sve što mu je ona uradila.

Zatim je on rekao i to da je htio da je mogao imati vre lu akciju sa njom u izolaciji, pa joj je rekao sljedeće: “Više ne možeš ni zagrljaj da imaš, rekao sam Bokiju sve što si mi rekla da ti je ovo cirkus, da ti dolazi Bebica i to je to. Igraću rijaliti sa tobom, tvojom mamom i Bebicom”, rekao je Zola, a onda je Miljana rekla: “Džabe pokušavaš da dobiješ svađu od mene, ne možeš. Rekla sam da sam zbunjena i da imam emocije prema Bebici i rekla sam da mi se ne obraćaš”. Detaljnije u video snimku ispod.

Preporučeno