I danas se malo fokusiramo na svadbe, koje su također postale jako učestale jer ssu mere popustile, pa tako svi oni koji su imali svadbe zakazane za prošlo leto, sada su krenuli užurbano da se žene i udaju. Sa tih svadbi smo jako puno puta pisali članke, jer ih je stvarno bilo svakakvih. 

Najviše ludila je bilo na svadbama u kojima je gosdt bila popularna pevačica Ćana, koja je pre par meseci pod šator ušla u velikom kamionu, i sa mikrofonom je izašla sa suvozačevog mesta te zapevala, a ssvi gosti, kao i sami mladenci koji nisu znali da je ona gost večeri su pali u totalni delirij. 

Također, ona svadba koja se odigrala na jednom mestu u blizini Požarevca je također postala virlan, jer je pevačica pevala u kašiki od bagera, a kada su je spustili ispred šatora, ona je u roku od nekoliko minuta iza pasa izvadila šanžer te je opalila celi rafal u zrak. Tu  nije bio kraj, jer se ona nakon toga popela i na kuću, te je celu sledeću pesmu otpevala na crepu. 

Mi danas govorimo o jednoj svadbi iz Rusije, koja je poznata po tome da se popiju na stotine litara votke, a kuma sa ovog venčanja je za samo par sati postala viralna, zbog svoje linije i zgodnosti, kao i na načina kako je igrala ovo njihovo tradicionalno kolo. Pogledajte i sami i svakako nam javite vaše utiske…

Preporučeno